Toernooi Scheidsrechters

Wij nodigen scheidsrechters van harte uit zich aan te melden voor de Holland Elite Hockey Cup en voor het Den Bosch International Tournament.
Deze prestigieuze evenementen vertegenwoordigen het hoogste niveau in de jeugdsport en zullen in 2025 plaatsvinden.

Het zijn 4 toernooien van verschillende leeftijden. De 4 toernooien zijn:

Scheidsrechters zijn voor ons van cruciaal belang, en wij willen onze waardering niet alleen uitspreken, maar ook laten blijken. Bij de toernooien ben je als scheidsrechter meer dan alleen een official; je bent een integraal onderdeel van het evenement. Naast een vaste vergoeding, bieden we deelname aan de maaltijden aan, een reiskostenvergoeding, en krijgt iedere scheidsrechter van ons een officieel shirt.

SELECTIEPROCES

Helaas kan niet iedere scheidsrechter deelnemen. Gezien het topniveau van het toernooi verwachten we een overeenkomstige bekwaamheid. Inschrijven is mogelijk tot aan 3 weken voor het toernooi, maar we behouden ons het recht voor om de inschrijving eerder te sluiten indien we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen.

JOIN US

Meld je aan voor het Den Bosch Internationaal Toernooi en word onderdeel van een prachtig, jaarlijks terugkerend sportevenement in ‘s-Hertogenbosch. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van de magie en de opwinding van de topcompetitie.

Contactinformatie scheidsrechters

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Fluiten(Vereist)
Tournaments(Vereist)